22. september 2011

Husk, hvad blomster kan gøre...

Husk, hvad blomster kan gøre.

Måske får man sådan en lækker madpakke med fra slagterbutikken. ( foto lånt af slagterbutikken )Højt belagt med alt, hvad man kunne ønske sig.

Måske får man sådan en mellemmad med i madkassen fra Lillemor. ( foto: mit eget )

Der er frit valg på alle hylder.

Hvem smører familiens madpakker hos dig - og hvad er der på ?

24 kommentarer:

  1. Haha, det er fine eksempler du kommer med :-) Her er vi så priviligerede at kunne spise hjemme, og frokosten består gerne af hjemmebagt rugbrød med æg, tomat, råkostsalat og rester fra middagsmaden. Altid med masser af grønt, men ingen blomster :-)

    SvarSlet
  2. Fanget! Jeg laver stadig drengenes madpakker. Den ene udelukkende med skiveskåret kedeligt pålæg. Til gengæld får han ekstra i form af nødder, melon, agurg og hvad der ellers ligger på lager. Den store er nået lidt længere. Helt dertil, hvor salat ikke er farligt mere, og hvor en god sanwich gerne må være både grov og grøn. Når jeg kommer til min egen, gider jeg ikke mere, sp det er tit en middagsrest eller en gang salat. Herren i huset er lidt fedtet med de blomster, så han smører selv sin flade om morgenen, inden han kører. Måske jeg skulle vise ham dit indlæg ;o)

    SvarSlet
  3. Madame: Det bedste - og farligste er nu altid bare at kunne gå hen og åbne for sit eget køleskab ved frokosttid og hive tingene ud :)
    Susanne: Jeg ved ikke, hvor gamle drengene er ... men det er aldrig for sent at lave rutinerne om ;) Pas på med at vise herren idnlægget. Han kunne tage det til sig, så du pludselig skulle fedte rundt med 3 madpakker istedet for 2 :)

    SvarSlet
  4. Tjjaaa smøre til ungerne... 15 og 11... Det er forskelligt.. Alt efter humør og overskud, så det kan både været røvsyg med købe pålæg, grønt og gnask, eller umm med hjemmebagt grovbolle sandwich.

    Selv... hmm lige nu er jeg bare træt at madpakker.. Har snart spist tørre riskiks i en uge...

    SvarSlet
  5. Jeg ved godt hvad jeg ville vælge af de 2 madder ;0) Det er kun Mikkels madpakke jeg smører, Claus er selvstændig, så han kommer for det meste hjem og får noget mad ;0)
    Og forresten hvor sejt ;0) Din butik er i alt om haven med dine lækre kasser

    SvarSlet
  6. Marianne: Er det antallet eller alderen ? Riskiks lyder ikke særligt opløftende. Det ville de fleste vist køre fast i. Det er jo værre end flade med stryhns :)
    Julie: Det er til at overkomme med Mikkels madder - bare vent til han bliver teenager og skal have 14 halve. Ja de er for fede de kasser. Jeg får dem bare ikke hjem igen, for de er alt for dyre at sende efter postprisernes stigning. Så deltag i konkurrencen, hvis du skal ( måske) redde dig et sæt.

    SvarSlet
  7. Det er alderen... og ja.. riskiks er skod... hihihi med før dem var det klapsammen med leverpostej... hihihi

    SvarSlet
  8. Marianne: Det går virkelig ned ad bakke med dig :)

    SvarSlet
  9. Ingen madpakker her...! Spiser direkte fra køleskabet... sådan ca..

    Tror alligevel jeg skal vise min gemal dine 2 alternativer... De kan jo også bruges på frokost/middagsbordet. ;-)

    Har lagt et svar til dig på "Kommentarer: virker/virker ikke" på min blog.

    *SMIL* fra Lisbet

    SvarSlet
  10. Lisbet: Så slipper du jo også for at vaske op ;)
    Jeg iler straks tilbage og kigger.

    SvarSlet
  11. tester lige, om IE9 kan kommentere.

    SvarSlet
  12. Jeg smører ikke madpakker mere :-) JUHU... Den klarer de selv nu!

    SvarSlet
  13. Tina: Det har mine også gjort i mange år nu. I starten under høje protester. Henriks smurte jeg dog igår, da han skulle have denne lille surprise :)... den vakte jubel i skurvognen.

    SvarSlet
  14. hmmm... mon ikke snart Henrik kommer hjem med blomster!! ;o)

    Og manden og datteren klarer selv deres madpakker, ellers bliver de jo sultne, de stakler!

    SvarSlet
  15. Fru Friis: Det satser jeg da på :)Så dejligt enkelt og ligetil, du kan sige det !!

    SvarSlet
  16. Her passer hvert "bord" sit - og min, egenhændigt kreerede lunch består af 3 klapsammenmadder med samme slags pålæg, i øjeblikket Nettos peber paté - jeg spiser den uden nogen ser den, og jeg er ligeglad med hvad der er på, bare det er nemt.

    SvarSlet
  17. Sussi: Hvis man er typen, som spiser for at leve og ikke typen, som lever for at spise, bliver man aldrig den, som bulner ud de forkerte steder :)

    SvarSlet
  18. De smørbrød må du gerne komme her med de ser så lækker ud :D

    SvarSlet
  19. dytbat. hvilke har du fortjent ? ;)

    SvarSlet
  20. Hi there, its good paragraph regarding media print,
    we all know media is a enormous source of facts.


    Feel free to surf to my web site :: zetaclear reviews
    Also see my web site :: toenail fungus treatment

    SvarSlet
  21. Just want to say your article is as surprising.
    The clarity in your post is just excellent and i could assume you're an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

    Visit my blog: house cleaning phoenix

    SvarSlet
  22. Attractive section of content. I simply stumbled
    upon your website and in accession capital to claim that I get
    in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing on
    your augment or even I fulfillment you access constantly fast.


    Take a look at my weblog :: cleaning services phoenix

    SvarSlet
  23. I used to be able to find good info from your
    content.
    engineered hardwood floors

    Also visit my homepage :: engineered hardwood flooring
    my site > cleaning hardwood floors

    SvarSlet
  24. Hi there would you mind sharing which blog platform you're working with? I'm looking to start my own blog in the near future but I'm having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something unique.
    P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

    Feel free to visit my weblog ... hair follicles

    SvarSlet

Ordet er dit.