8. september 2011

Undgå 5000 myggestik.

Jeg kan som regel sidde i en sværm af myg og dagen efter kun have et enkelt myggestik..... hvis jeg er uheldig.
 Andre er født som mygge-magneter.

Nogle siger, at det er de, som har "sødt" blod, der tiltrækker myggene. Andre ( mig bl.a. ) siger, at det er et spørgsmål om at kunne tåle visse stoffer. Ligesom nogen reagerer på pollen, reagerer nogle på myggens stik.

Men hør nu her, hvis du og haven er plaget af myg:

Køb et Flagermushus.

Eller lav et selv.

En flager mus kan snildt spise myg, som vi andre kan spise chokolade og chips. -> omkring 5000 stikkende myg ryger hurtigt ned i mavsen på den.

Det er da alligevel en pæn portion, ik´?!

18 kommentarer:

 1. Vi har masser af flagermus her hvor vi bor - jeg anede slet ikke, at de spiste myg.. MEN vi har nu stadig en del myg.. Sorry..
  På den anden side, ved vi jo heller ikke, hvor mange myg der ville ha' været, hvis ikke flagermusene var her ;-)

  SvarSlet
 2. Det var mange myg ! :-)
  ( Synes bare flagermus er lidt uhyggelige...Du ved- vampyr agtige :-) )

  SvarSlet
 3. Super smart ide. Ved ikke lige om jeg tør klaske en flagermus :-))))

  SvarSlet
 4. - Der fangede du lige min fulde opmærksomhed! Lede bæster, de holder mig vågen om natten og æder mig levende!
  Meen, øh, vi har altså også en hel del flagermus boende i stald/lade osv. Det er flot når man en sommeraften kan se dem flyve omkring og jage ;-) Og knapt så charmerende når man bliver jaget ud af sin ridehal hvis man formaster sig til at tænde lyset en sen aften... de er dæl´me nærgående.

  SvarSlet
 5. Fik engang besøg af en flagermus, der havde forvildet sig ind i huset, da vi boede i Odense. Shit - var godt ved at gøre i bukserne, da den pludselig kom flyvende ind af terassedøren ! - jeg er eller var en myggemagnet, men det har aftaget gevaldigt efter jeg nu i en årrække har spist b-vitaminer (det skulle efter sigende være effektivt og på mig har det ihvetfalf haft en meget klar effekt også)...

  SvarSlet
 6. Da jeg var barn fik vi jævnligt flagermus ind i køkkenet om sommeren - det var et være hurlumhej at få dem ud igen - jeg vil helst være fri.......

  SvarSlet
 7. Jeg har aldrig set en flagermus i Danmark - tror, du, jeg kan lokke en til min zoologiske have, hvis jeg hænger et hus op?

  SvarSlet
 8. Ret smart idé og det kunne da være sjovt at lokke flagermus til bo i haven sammen med de andre "gutter".

  Men jeg fatter ikke lige hvor det stakkels dyr skal bo i den flade anordning?? Eller er der bare en lille krog under udhænget hvor den kan hænge i en klo...??? Og hvad er rillerne til forneden - lutter pynt for dyrets skyld... eller klistrer den overskydende myg fast i rillerne... hmmmm... sikke mange tanker du sætter igang.

  SvarSlet
 9. tjaaa. idéen er ikke så tosset endda...
  go' weekend

  SvarSlet
 10. Rejen: Ja det er altid smart, hvis naturen ordner de kedelige ting selv.
  Skt. Helena: Lige mine ord :)
  Losarinas mor: Det synes jeg egentlig også. Men hvis du ser dem tæt på, kan de faktisk også se ret "nuttede" ud.
  Laura:... øh fik jeg forklaret det forkert ?;)
  Tante Tulle: Så ville jeg dø af skræk og aldrig gå ind i den ridehal. Jeg har kun set dem langt fra ( altså oppe i luften )
  Bettina: Spørgsmålet er jo så, om dine myggestik forsvandt p.g.a. b-vitaminerne, eller fordi du fik den flagermus som kæledyr :) Har aldrig hørt, at b-vitaminer skulle have indflydelse. Interessant.
  Sussi: Sådan et sted turde jeg virkelig ikke bo. En edderkop går ikke an... og en baskende flagermus slet slet ikke. I må da have været bange for at blive bidt.
  Madame: Nu taber jeg da underkæben. Har du ALDRIG set dem styrtdykke på himlen ved aftenstide ? De bor så åbenbart på bestemte lokaliteter. Nej jeg tror ikke, at du kan lokke dem til ved at hænge et hus op. Sådan et hus bruger mange at hænge op, hvis flagermusene allerede er der. Det gør de for at undgå at flagermusene bygger hus/rede i skorstene og andre uhensigtsmæssige steder. Men vær ikke trist Madame. Du har så mange andre dyr :)
  Fru Friis: Hvad er det for nogle "gutter", du nu har lokket til din have ? Ligesom mus, hygger flagermusene sig i de små snævre rum. Rillerne er klatre-riller, som fortsætter op i huset. Her kan de så hænge og hygge sig :)Og oh yes. De myg, som de ikke kan spise med det samme, klistrer de ind i rillerne. Så er det hurtigt at tøffe ud i morgenkåbe og tøfler og få sig en lille natmadshaps :)
  Tim: Nej da. I lige måde :)

  SvarSlet
 11. Virker sådan et "Flagermushus" ?? (jeg har ikke behov for det lige nu da jeg bor på stenbroen hehe).. Det ville da være skønt hvis det virker..

  SvarSlet
 12. Marianne:Hvordan virker ? Det kan ikke bage aftenskringlen til dig. Det kan heller ikke få roserne til at gro bedre. Men det kan huse flagermusene :)

  SvarSlet
 13. Øv, bare vi kunne have flagermus her i Grønland, for er der noget land, der er plaget af myg, så er det Grønland. Jeg ved da ikke hvad vi mennesker har gjort siden Gud har skabt os denne plage.

  Men omvendt, da min datter boede i Brasilien, var flagermusene en stor plage. De boede i tagstenene, og der var ikke noget loft imellem - kan du forestille dig din seng, dit køkken, din stue fuld af flagermuselort?? Min datter fandt straks ud af at lave en himmelseng, men en nat var det lykkedes en flagermus at kile sig ind mellem nettet og det lagen hun havde spændt ud som himmel. Den skreg og hylede og Sara ligeså...

  SvarSlet
 14. Fru Olsen. Sikke en gyser historie med sara og flagermusen.... men kan desværre ikke alde være at trække på smilebåndet :)

  SvarSlet
 15. Kære Diane. Tusind tak for fuldendt forklaring på flagermusens bed & breakfast, - nu giver det hele ligesom mening :o)

  SvarSlet
 16. Vi har også mange flagermus her, men ikke mange myg. Mon der er en sammenhæng?
  God lørdag.

  SvarSlet
 17. Uha, det lyder smart... Det skal jeg da helt klart overveje for min datter og jeg får en masse mygstik :-)kh Tina

  SvarSlet

Ordet er dit.