23. februar 2012

Undgå katte i stueplanterne.

Sorte - den gamle jas - bryder sig ikke længere så meget om at komme udenfor. Kulden bider, og gigten plager til tider. Men det grønne drys skal hun nu ikke gå glip af.

Så i vindueskarmen er der sået kattegræs, som en gang om dagen tages ned, så hun kan få noget grønt i kosten.

Selvom Sorte langt fra er vegetar, kaster hun sig grådigt over græsset, og stueplanterne får lov at stå i fred.

Og så er det jo egentlig en god investering.

11 kommentarer:

 1. Nåå, man kan tydeligt se at din Sorte nyder sin daglige grønne snack :-) Det kan jeg godt forstå. Hun er en heldig kat at bo hos dig.

  SvarSlet
 2. Hanne: Ja hun er en god kat, som fortjener det bedste :)

  SvarSlet
 3. Gode billeder.
  Katte er søde.
  Jeg forstår godt at du varter katten op med kattegræs, så du kan ha` dine potteplanter i fred.

  SvarSlet
 4. Gode billeder.
  Katte er søde.
  Jeg forstår godt at du varter katten op med kattegræs, så du kan ha` dine potteplanter i fred.

  SvarSlet
 5. Jeg tror, foråret og varmen vil gøre hende godt. Vores gamle Miss Mis var helt vild med vejret i dag, hvor det pludselig var blevet lunt. Hun har ellers haft en vinterdepression :O)

  SvarSlet
 6. Landbohaven:Katte er vidunderlige :)
  Madame: Ja lidt sol i hverdagen kan vi alle få det bedre af. :)

  SvarSlet
 7. Vores katte er indendørs katte, men selvom jeg køber kattegræs så er de ikke så pjattet med det...;-D

  SvarSlet
 8. Nøj hvor er den sød. Der bor den vist rigtig godt. Hmmm måske jeg skulle plante det udendørs, så alle naboens katte nøjes med det i stedet for mine skønne stauder.

  God weekend.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 9. Mine katte har også været sofa-katte det sidste stykke tid. De har højst gået ud i stalden og sat sig i halmen - heldigvis for dem går kattelemmen direkte ud i stalden, så de skal ikke ud i sne og frost.
  De har også fået kattegræs´og er glade for det. Men opdagede alligevel, at de har "studset" en af mine perlehyacinter, der stod i vinduet.
  I øvrigt har jeg måttet droppe at have en elefantfod-potteplante. Den spiste de af året rundt og til sidst var der kun stamme tilbage.

  SvarSlet
 10. Reje: Det troede jeg, at alle var. Men sådan er det jo egentlig også hos os mennesker. Nogle vil helst fylde tallerkenen med kød, andre med grønt.
  Påfuglen: Går nabokattene på dine stauder de skarn. Jeg ved ikke, hvad de ville vælge, hvis de kunne vælge mellen alm. græs og kattegræs.... men ellers kan man købe kattegræs i de fleste supermarkeder.

  SvarSlet
 11. Pia: Ha ha. Hvad gør man ikke for de misser. Kan godt forestille mig en kedelig elefantfod uden blade :) Men så kunne de vel bruge det som kradsebræt :)

  SvarSlet

Ordet er dit.