Da jeg gik i 10. klasse, hittede pitabrødene, og der gik ikke en uge, uden at pitabrødene var på menuen.
I starten købte vi dem i vacuumpakninger, som man stadig kan få den dag i dag og med samme flade papsmag. Men så fandt vi ud af at bage dem selv. Et nyt hit var født.
I de mellemliggende år har jeg slet ikke bagt pitabrød, og hver gang jeg har omtalt det, har Manden med skeptisk bemærket, at man jo ikke selv kan bage dem med "indbygget hulrum". Men jo det kan man nemt. Vil du se, hvordan ?
Først røres dejes sammen og æltes en smule. ( ingredienserne lister jeg op nederst. )
Dejen dækkes med et klæde og hæver 1-2 timer et lunt sted. |
Hvor lækkert! Jeg har godt nok også fortæret mange pitabrød i folkeskolen, og jeg har af en eller anden grund, nærmest ikke spist dem siden!
SvarSletDidde: Så er det tid til et gensyn, tror jeg :)
SvarSlet