17. august 2011

Som man sår....

Da vi flyttede ind her for 14-15 år siden, stod der 3-4 frugttræer. Siden har vi selv sat nogle ekstra. Langt fra nok. Men det må vi jo se at komme efter.

Og med de priser, som man kan få frugttræer for her, burde pengene ikke være det, som holdt os eller dig tilbage. Klik bare ind på de forskellige slags frugt og se endnu mere.

Men i år har vores bier da været rigtig flittige. Vi fik dem sidste år, hvor de i bestøvningstiden ikke var helt de store familier, som de siden er blevet. Aldrig har vi haft så mange frugter på træerne.

Jordens bedste blommer Reine Claude

Bierne har deres del af æren.... men måske er det også bare et godt frugt år i år. Har du frugttræer ? Hvorfor/hvorfor ikke ? Hvordan ser din høst af frugt ud i år ?

11 kommentarer:

 1. Tak til de flittige bier - det må være rigtig sjovt at have.
  Vi har to æbletræer, cox orange og pigeon, og adskillige hyld- og kirsebærtræer. Høsten ser rigtig fin ud, og det har måske også noget at gøre med, om frosten kommer på et uheldigt tidspunkt om foråret.

  SvarSlet
 2. Madame: Ja den spiller også ind !! Jeg har sendt dig en mail, fordi jeg ikke kan kommentere på din blog. Feltet til kommentarer er ikke aktivt. Så jeg følger med, men kan ikke give lyd. Måske retter det sig igen helt af sig selv ?

  SvarSlet
 3. Jeg gætter på, du bruger Internet Explorer 9.0, og den accepterer ikke javascripts, som mit kommentarfelt er. Men du kan bruge alle andre browsere - jeg bruger selv Firefox.

  SvarSlet
 4. Sikke lækker det ser ud! jeg får lyst til at få flere frugttræer i min have :-)
  Vi har to æble og to pæretræer. Det er kun det ene pæretræ der har båret frugt i år - 5 pærer, men ok - vi plantede også først træerne sidste år..

  SvarSlet
 5. Nam epler og pærer kan det bli bedre ,Marit.

  SvarSlet
 6. Madame: Jep, det er rigtigt. Jeg når dig gennem en anden browser så.

  Skt. Helena: Så skal de jo også lige i gang. Men det tager tid, så vi nok hellere få plantet til vores alderdom nu :)

  Marit: Ja så lige lidt blommer også + ferskner + kirsebær, så nærmer vi os :)

  SvarSlet
 7. Ummm... det ser godt ud. Jeg har altid ønsket mig et Reine Claude blommetræ - ved egentlig ikke, hvorfor jeg ikke har fået det købt endnu!!! ;-)

  SvarSlet
 8. :-) ja det har du da ret i ;-)

  SvarSlet
 9. Marlene: Sådan er det jo med mange ting. Jeg har også et figentræ stående på ønskelisten. Ved heller ikke, hvorfor det ikke er installeret endnu. Vi kan se, hvem der først får ønske træet i jord ;)

  SvarSlet
 10. vores kirsebær gav en kanonhøst, jordbær og vindruer gav også fint... så vi klager ikke...
  go' weekend

  SvarSlet

Ordet er dit.