21. marts 2011

Klar til leg ?Haven er på dette tidspunkt hos os altid mere deprimerende end opløftende. Der er ukrudt overalt. Et kæmpe oprydningsarbejde venter, inden vi kan komme i gang med det sjove: at så og plante og nusse omkring planterne.

Vores højbede er blevet invaderet af brændenælder, som vi senere på sæsonen godt kan bruge til røgeovnen. Men de skal ikke bo i højbedene nu !!
Urtehaven ser mere end sørgelig ud. Claus Dalby ville nok diplomatisk kalde den lidt hektisk, men jeg synes nu, at den er kaotisk. Her er den blevet kraftigt friseret. Der er spredt hestemøg ud, som skal graves ned. Ja ja, det skulle jeg have sørget for i efteråret, men vi kan jo ikke nå det hele. Og jeg har prøvet det et par gange før, så jeg ved, at det ender godt.
Men nu er flere stykker jord klar til at modtage frø og planter. Det er en skøn lettelse.

Er din have klar til leg ?

..... og PS. bor du i nærheden af Middelfart har en pige, som jeg kender masser af gratis hestemøg, som du må hente i spande eller trailere. Send bud efter kontakt info på info(snabela)froebutikken.dk

6 kommentarer:

 1. Jeg er spændt på at læse om, hvad du vil så i dine bede - ja sikke et arbejde det kan være at gøre klar! Vi har ingen køkkenhave, og det hele er lidt vildt, men meget smukt og lidt plantageagtigt.

  SvarSlet
 2. På billederne ser bedene jo helt tjekkede ud ;-)
  Brændenælder har nogle meget lange rødder, som jeg alt for godt kender. De gror lystigt i skellet ud mod markerne hos mig.

  SvarSlet
 3. Bare det var mig.... er slet ikke klar endnu - øv ;0)

  SvarSlet
 4. Madame: Sådan et sted er jeg ofte på udkig efter. Når man havner i et parcelhuskvarter, så forpligter det ( selvom jeg vil æde min hat på, at naboerne ikke synes, at vi kommer over det, som vi burde )
  Ina: Ja billederne er taknemmelige :) Jeg klippede lige de værste hjørner fra.
  Merete: Ork vi mangler sandelig meget endnu, men nu er der da en smule at starte i.

  SvarSlet
 5. Det ser vel nok dejligt ud :-) Heldigvis er det meget nemt at fjerne brændenælder på denne tid af året - de er lige til at rive op.

  Bor du i Middelfart - det er jo ikke ret langt fra mig (mellem Brenderup og Bogense) :-)

  SvarSlet
 6. Staudefeen: Verden er skisme lille. Jeg kører igennem Holse næsten hver søndag aften for at aflevere mit curlingbarn på efterskolen i Særslev :)
  Ja med handsker på er brændenælder dejlige at arbejde med/imod, for deres gule rødder er nemme at få øje på. Om de så brækker i hundredevis af nye stykker under arbejdet, kan jeg godt have dem mistænkt for.

  SvarSlet

Ordet er dit.