24. februar 2012

Sådan dyrker du Drage frugter i vindueskarmen


Har du set de smukke pink dragefrugter i Føtex´ grøntafdeling ?

Jeg har endnu ikke smagt dem - men forrygende ser de ud.

Mette spurgte på Frøskuffens/Frøbutikkens Facebookside hvordan de dyrkes, og jeg fandt denne video på Youtube.

Uh, hvor har jeg da helt fået lyst til at tage i Føtex og købe en dragefrugt nu.

Nogen, som har smagt dem ?

13 kommentarer:

 1. Ja desværre... smager ligesom at række tungen ud af vinduet!! Den ser ufattelig flot og indbydende ud på en hvilken som helst anretning, men jeg blev godt nok noget skuffet da jeg smagte den. Det er så kun sket denne ene gang, så om mine smagsløg har været overdøvet af noget andet på det lækre buffetbord ved jeg ikke, men jeg har ikke kastet mig over den siden. Sorry!!

  SvarSlet
  Svar
  1. De danske drage frugter smager generelt set ikke af meget, så at du Fru Friis ikke har kunne smage så meget, er helt naturligt. Man skal til udlandet og havde dem helt friske, eller i en special, hvis man vil opleve den lækre sødme de har at byde på

   Slet
 2. Glemte lige at sige tak for sidst Diane, det var hyggeligt at møde dig... ;o) Kom nu ikke og sig at du ikke så mig!!!!

  Nå ok, så afslører jeg hvor det var!! Købte nogle Alt om Haven på genbrug, og i et nummer fra april 2009 udtaler du dig frejdigt om hvilke yndlingsfrø du skal så det omtalte år, - en grøn tomat var det. Men jeg syntes ihvertfald det var sjovt og hyggeligt endelig at få sat et ansigt på kvinden med de smukkeste frøposer og den opfindsomme blog ;o)

  PS. Afhold dig nu ikke fra at gå i Føtex efter dragefrugter, bare fordi jeg er blevet skuffet, - nu er det blot endnu mere spændende...!

  SvarSlet
 3. Hej Diane ;0)
  Jeg glæder mig til at prøve de frø du sendte mig ;0)
  1000 tak;0)
  De skal vel også bare såes ligesom alle de andre græskar?
  De blev lagt i min såkasse med det samme, så de ikke nåede at blive væk ;0)

  Dragefrugten kender jeg ikke.

  SvarSlet
 4. Fru Friis: Øv hvor ærgeligt med den kedelige smag. Ha ha. Det husker jeg godt. Redaktøren skulle bruge et billede her og nu, og jeg havde kun et af mig i bikini i Tyrkiet og så et gammelt pasbillede. Jeg valgte pasbilledet og fotograferede det igen. :)
  Julie: Velbekomme dig og selv tak. Ja nøjagtigt som andre græskar.

  SvarSlet
 5. Hvor er det spændende - det kunne jeg godt finde på at prøve! Ja, jeg har smagt dragefrugter. De smager lidt blomsteragtigt og gør sig mest via det flotte syn til en dessert:
  http://huskebloggen.blogspot.com/2009/08/sol-og-dragefrugt.html

  SvarSlet
 6. Madame: Ja det er inspirerende, ik´?! Det ser ud til at være en dejlig dessert, du fik vist frem en tidlig morgenstund, hvor de fleste andre stadig sov eller var ved at gøre sig klar til afgang- hvis uret passer.

  SvarSlet
 7. Har ikke dyrket dem - men spiser dem med stor lyst - utroligt flot frugt - men ikke meget smag - men synet er helt utroligt smukt og indbydende.

  SvarSlet
 8. Mille: Åbenbart flere forskellige meninger om smagen. Lige pt kan jeg næsten ikke komme i tanke om smukkere frugt.

  SvarSlet
 9. Hej....

  Jeg så osse en klip på youtube. Det tager fem år før end planten danner frugt.Klippet hedder: How Is Your Dragon Fruit Growing

  Check det ud : )

  SvarSlet
 10. der er 2 slags dragefrugt, en med rødt frugtkød, den er sød men smager glimrende, den anden er med hvidt frugtkød , den er
  lidt mere syrlig, men stadig sød og smager ligeså godt, har lige spist dem hver anden dag i tre uger på en tur i Thailand

  SvarSlet
 11. Den er super sund, lader det til :-)

  http://www.bt.dk/kvinder.bt.dk/her-er-superfrugten-du-boer-spise-mere-af

  SvarSlet
 12. nogen der ved hvor frøene kan købes? :-)

  SvarSlet

Ordet er dit.