18. januar 2012

Gave fra en læsværdig blog.

Kender du det at få en overraskelse, som er så stor, at du slet ikke ved, hvad du skal gøre af dig selv ?

Sådan en har jeg lige fået.

Julie svesketop skrev igår på sin blog om en gave, hun havde lavet med sine kreative hænder, og som hun havde sendt til en, som hun selv en gang havde fået noget af. At det lige præcis skulle være mig, havde jeg ikke i mine vildeste drømme drømt om. Jeg roste endda det fine håndarbejde. Og du skulle se det i virkeligheden !! Ikke en eneste fejl er der.

Det er efterhånden meget sjældent, at man ( i hvert tilfælde jeg ) får noget hjemmelavet. Det er bestemt noget helt helt særligt.

Og ved du, hvad der var nede i boxen ? Her lå nogle frø, som jeg i flere måneder har jagtet, fordi Julie eftersøgte dem. Så finder hun dem før mig og giver mig halvdelen. Det må hedde overskud.

Julies blog har efterhånden mange trofaste følgere, fordi der altid er gode, jordnære, kreative, sjove, eftertænksomme, spændende indlæg. Jeg følger med her - gør du også ?

19 kommentarer:

 1. Hvor er den bare helt vildt fin !!!

  Og joo læser også med der !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Overskudsdeling af den dejligste slags - tillykke! Jeg har ikke hørt om Muselberg før, men det ser rigtig spændende ud!

  SvarSlet
 3. Marianne: Ja den er fantastisk.
  Madame: Så er du gået glip af noget.

  SvarSlet
 4. Underligt, at jeg ikke bare kan trykke på svarknappen neden under jeres bidrag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da underligt når nu jeg kan... ;o)

   Slet
 5. Helt velfortjent... tillykke med den fine gave :o)
  Jeg kendte ikke bloggen, men det kan der jo gøres noget ved...

  SvarSlet
 6. Tillykke med den fine gave, og du af alle har ihvertfald fortjent den! Tak for godterne - det var faktisk min fødselsdag igår, da pakken ankom, så jeg blev super glad for en ekstra gave!
  I weekenden skal jeg lege med frø - har ikke helt fundet ud af hvordan jeg løser pladsproblemet, men det skal jo ikke afholde mig fra at så masser af staudefrø!! ( sådan en mindre detalje.. )
  Knus

  SvarSlet
 7. Fru Friis: Hmmm... hvad mon du gør, som gør, at du kan ?? Jeg lod mærke til, at Staudefeen heller ikke svarede på "svar" knappen igår, så hun må have samme problem. Ja kig forbi.
  Tante Tulle: De gode får åbenbart lidt ekstra til deres fødselsdag;) ( jeg har faktisk også fødselsdag i dag - hvilket ingen bloggere ellers ved )Pladsmangel kender jeg alt for godt. Men du har da meget albuerum og skal ikke klage ;)

  SvarSlet
 8. Jeg kender ikke bloggen, men skal da over at kigge nu :-)
  Ang. svarknappen, så kender jeg to problemstillinger. De der kører Google Chrome (som jeg) kan bruge den, men ikke de der kører Internet Explorer.

  SvarSlet
 9. Sikke en dejig overraskelse og så på din fødselsdag! Tillykke, håber du havde en dejlig dag :)

  Jeg kender ikke bloggen, du omtaler - men vil da se mig lidt omkring.

  SvarSlet
 10. Dejlig overraskelse Frø. Tillykke med den. Havde du fødselsdag. Jamen så stort tillykke med den :-). Men du er jo også selv et dejligt overskudsmenneske og jeg kigger hver dag på min julegave fra dig, som kom uventet fra dig :-)

  SvarSlet
 11. Pia: Tak for løsningen. Jeg holder nu fast på Internet explorer og må så svare på gammeldaws måde indtil videre :)
  Lene: Det forstår jeg godt.
  Julie: Det manglede da bare !!
  Frk. Anemone: Tak. Håber, den falder i din smag, for så mødes vi også der :)
  Bettina: Tak søde :) Den skal da snart gemmes væk til næste jul - eller holder pyntet lige til påske hos dig ? :)

  SvarSlet
 12. Tillykke med den fine gave - og fødselsdag!

  SvarSlet
 13. Intet er så skønt som overraskelser :0) Det gør livet lidt sjovere.

  Fantastisk fin blogside du henviser til - og sikke en kreativitet. Noget jeg godt kunne ønske mig lidt mere af i mit næste liv ;-)

  Tillykke med - og fortsat god fødselsdag

  SvarSlet
 14. Sussi: Takker :)
  Mettes have: Helt enig. I takt med alderen bliver der ofte længere og længere imellem dem - men så "rammer" de også bare med desto større kraft. Stil dig bare op bag i køen. Jeg har allerede reserveret plads der, hvor sådanne kreative ( og tålmodige ) evner uddeles :)

  SvarSlet
 15. Du kan tro jeg læser med hos Julie. Hun er så dygtig og meget produktiv. Din boks er rigtig fin og hvor er det herligt at hun har lagt de frø i, som du efterlyste.

  Klem og god søndag!

  SvarSlet

Ordet er dit.