27. maj 2011

Når det skal være lidt lækkert.

Posten har lige afleveret et par poser sydesalt fra Mariager Saltcenter.

Det er halv-"pebret" i forhold til en pakke almindelig salt men det lækre anstrøg udebliver ikke !!

Som salt i maden, hvor saltkrystallerne bare opløses, bruger vi den almindelige slags, men som drys, kommer denne på bordet.

I løbet af i dag, har jeg til hensigt at lave en urtesalt ud af noget af saltet og gennem sæsonen flere andre slags. Opskrifterne får du selvfølgelig.

Så følg med...

7 kommentarer:

 1. Nej, hvor sjovt - vi har også en forkærlighed for sydesalt. Der er nemlig stor forskel på salt! Og et glas kryddersalt er lige blev tømt for sidste saltkorn.
  God fornøjelse med fremstillingen :)

  SvarSlet
 2. Jeg er ikke den store saltspiser, men har hørt at der skulle være forskel på saltet..kunne være at man skulle prøve forskellen..;-D

  SvarSlet
 3. Vores skole sender 4. klasserne på tur til Læsø og der har de fleste børn så sydesalt med hjem fra :-)
  Kryddersalt har jeg ikke prøvet.

  SvarSlet
 4. Madame: Tak for det. Du må på shoppetur og have nyt.
  Rejen: Ja prøv det. Det er lige prikken. På apoteket sælger de som regel også sydesalt i små portioner. En æggemad får helt nye dimensioner med et lille strøg af flager istedet for korn.
  Margith: Jeg vil smadder gerne opleve et saltsyderi, selvom jeg godt ved, at det sikkert er lidt af en turistfælde. M.h.t. kryddersalt har du noget tilgode.:)

  SvarSlet
 5. Kryddersaltet med brændenælde og andet godt er også lækkert fra Læsø, men det er da meget "smartere" at lave det selv... god fornøjelse, og glæder mig til at se hvad du finder på :o)

  SvarSlet
 6. fru friis: Ja den købte jeg sidste sommer, inden jeg begyndte selv at kreere.

  SvarSlet

Ordet er dit.