13. august 2012

Nye kattekillinger og gammel kat.

Tik tak tik tak.

Kurven står bare her og venter på en indflytning. Vil du se, hvem der skal bo i den ?

Det skal Tilde, som er 5 uger gammel og lige nu bor hos Lillepigens veninde Naja.

Tilde bor hos sin mor og sine 3 andre søskende på Najas værelse, hvor de får masser af kærtegn og opmærksomhed.

Men Tilde bliver ikke ene om at flytte ind her i Frøskuffen. Dens søster Smilla kommer også med, og vi kan næsten ikke vente længere.

Vores gamle Sorte bor her selvfølgelig endnu og skal fortsætte med at være dronning på gården. Har du prøvet at lave familie sammenføring ? Hvordan gik det ?

25 kommentarer:

 1. Nåååårh, hvor er en sød :-D Hvis Sorte stadig fører sig frem som en dronning, så tror jeg ikke, der bliver problemer, for så skal den nok fortælle killingerne, hvor skabet skal stå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, du får ret. Hun bliver helt hysterisk, hvis nogen nærmer sig kattelemmen, men ude i haven går hun glad efter de andre katte, som dog bare ignorerer hende.

   Slet
 2. HVor er den skøn, hende skal I helt sikkert nok blive glade for. Vi har næsten lige fået ny killing og den kan dårligt tage et skridt uden at alle jubler over hvor nusser den er. Detsværre mistede vi vores gamle kat så her blev ikke brug for nogen familiesammen føring og jeg har ingen gode råd at give.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var synd med den gamle, men godt at I nu har en anden at øse kærlighed og opmærksomhed over på.

   Slet
 3. Hvor er hun dejlig :-) Det bliver da fantastisk at få de to små myr ind i familien. Ja, vi har prøvet at familiesammenføre Sofus med Miss Mis. I begyndelsen lod hun som om, han ikke var der, men han var begejstret for hende fra første øjeblik. Han var 1 år, så det er nok en lidt anden historie end med 12 uger gamle killinger.
  Håber vi får masser af billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder til at være gået rimelig fredeligt. Jeg håber også at kunne lave lysbilledshow for jer med katte i trivsel.

   Slet
 4. Min erfaring er at det plejer at gå rimeligt. Nogle dage med strittende pels og negle, lidt længere tid med ukvemsord, og så accepterer man stort set hinanden.
  Hankatte virker til at være lidt mere ligeglade (og legesyge) end hunkatte. Vores gamle hunkat har ALDRIG accepteret at her er andre, mens en serie skiftende hankatte har haft stor underholdning af hinanden.
  Den gamle hunkat er kun rigtig glad, når hun kan være smækfornærmet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha. Jeg må trække på smilebåndet, men håber virkelig ikke, at det bliver sådan her, for det er lutter madammer, der lukkes sammen.

   Slet
 5. Hvor er hun sød, selv en forhærdet katteråberkvinde som jeg, bliver helt blød. Jeg klikkede hen på det gamle indlæg med den "gamle" kat - og ser at det bla. handler om planter som katte kan li'....... jeg vil gerne spørge om planter som katte ikke kan li' - jeg har problemer med katte hm hmmmmer i mine bede - mon den katteforskrækkerplante som de sælger i Planteforum virker - kaffegrums er ihvertfald ikke nok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også katteråber, når kvarterets hankatte kommer strintende forbi her. Nogle siger, at citruslugtende planter holder katte borte, men det bliver vist lidt kedeligt for dig, hvis du skal have sådanne overalt i haven. For mon ikke kattene bare finder et toiletsted et par meter længere væk. Jeg har af og til held med at holde dem borte - eller i hvert tilfælde få dem til at ændre deres daglige kurs ved at strø kanel eller peber på høm høm stedet.

   Slet
 6. Hvor er den sød og køn , killinger er bare så skønne.
  Rigtig god fornøjelse .

  SvarSlet
 7. Åh, de er da ikke til at stå for.
  Jeg er katteløs siden gamle Knirke desværre døde. Men skal have een igen når mit rejseri er overstået for i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg godt, at du vil have overstået først. I hverdagen er katte nemmere end hunde, men når der står ferie på døren, synes jeg, at det er noget mere besværligt at sørge for gode forhold til kattene, hvis man skal rejse.

   Slet
 8. Hun har dog det sødeste lille ansigt! Tillykke med jeres nye familiemedlem!! Dejligt!

  SvarSlet
 9. Nååårrrrhhhh....... suuuuk... hvor er hun sød!! Og søsteren er vel lige så sød?! God fornøjelse med familieforøgelsen.

  Kærlig hilsen den katteelskende-men-katteallergiske-fru-friiiiss -AAAtjue!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du da bare vaccineres mod - det tager vist kun et par år og nogle tociffrede tusindkronesedler at komme sådan en allergi til livs.
   Ja søs er ligeså kær. Vi havde faktisk først kun taget den ene, men da vi så så søs, måtte hun også med.

   Slet
 10. Jeg har slet ikke nogen erfaring i den kunst. Men som alle dine andre læsere, kan jeg bare sige nåååååhr hvor er den sød.

  SvarSlet
 11. Ja ik´?! Jeg håber, at jeg bare kan sige til den tid, at tingene bare gik helt naturligt, og at alle nu sover trygt i arm med hinanden.

  SvarSlet
 12. Neeej, hvor er de dog søde - suk, suk, suk - kan slet ikke stå for kattekillinger :-)

  Alle de katte vi har haft og har er kommet til af sig selv (vi bor langt ude på landet), og der har været familiesammenføringer, hvilket er gået godt. MEN.... jeg tror nok, det skyldes, at jeg går hjemme og er opmærksom på, hvis de slås, hvæser af hinanden osv. (det første stykke tid), for jeg har ellers næsten kun hørt om dårlige eksempler, og jeg tror, det skyldtes, at kattene var overladt til sig selv et godt stykke tid af dagen. Der skal være MAD, MAD, MAD heletiden, så de aldrig slås om dette, og alle skal kæles med lige meget. Ja, det er vel egentlig ligesom med børn, så de ikke bliver jaloux ;-) Bliver de steriliseret, bliver det hele meget nemmere :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er her også hele tiden og kan slå en klo i stridige kattebørn eller voksne. De små skal være indekatte, indtil de er ½ år. Jeg ved ikke, om det er anderledes på landet ? Jeg skal sørge for at have madskålene fyldt og placeret overalt !! De nye skal også steriliseres, men der går nogle mdr., inden de er store nok til det. Tak for gode råd :)

   Slet
  2. Det lyder godt :-)

   Vi havde vores inde et par uger, og så var de vænnet til at være hos os. Men det er jo også lidt noget andet, når de selv er kommet hertil (af sig selv).

   Held og lykke og god fornøjelse med de kære små - de er godt nok søde :-)

   Kh. Marlene

   Slet
 13. Hvor er de dog søde.
  Jeg forstår godt du glæder dig.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tiden går bare så langsomt, når man går og venter :)

   Slet

Ordet er dit.