16. august 2011

Bizzzare kunstværker. Del. 2

Det var spændende at høre jeres kommentarer til den skrækkelige/fantastiske Kvium.

Men på kunstmuseet var der sandelig også ting, som jeg ikke fattede noget som helst af.

Hvordan kan sådanne værker ende her, spørger jeg mig selv. Det er jo ( i mine øjne ) hæsligt og uforståeligt. Men alligevel fremkalder det en melankolsk stemning. Hvorfor ved jeg ikke. Måske er det heri, at kunsten ligger ?

Og her et stykke ukendt materiale med udskårne huller og bogstaver, således at man kan se et mønstret tæppe igennem det.

Har du en forklaring/tolkning, så læg den endelig. Ofte er det uvidenheden, som får os til at stå af. Og det er jeg i den grad her.

9 kommentarer:

 1. Det er noe som er mer spesielt en fint ja ,men smaken er jo forskjelig noe som sikkert er bra.
  Dette er vel kunst for et smalt publikum vil jeg mene hehe.
  Den stolen har ikke jeg plass til hjemme hos meg, Marit.

  SvarSlet
 2. Marit: Ha ha. Nej jeg kan vist heller ikke få den presset ind her.... og heller ikke vægtæppet.

  SvarSlet
 3. det er ren "madness", for at kalde "det" kunst har man vel seriøst behov for at opsøge læge-hjælp !!! ;)

  SvarSlet
 4. Tim: Sådan føler jeg også, men nogen må da kunne forstå det.

  SvarSlet
 5. Der er kunst der får mig til at tænke: "Bare han/hun ikke får statsstøtte", men når noget står på kunstmuseet så er det jo desværre nok tilfældet.

  Stolen kunne godt trænge til en forklaring (og måske også en ompolstring...;o) - men man kan jo ikke forklare kunst, vel?? Om det er uvidenhed... tjaaeeee....

  Ihvertfald sætter det gang i både tanker, diskussioner og følelser og som du selv skriver, så er det måske der det bliver til kunst!??

  Vi kan håbe på at en kunstprofessor kigger forbi din blog og vil lægge en udredning som vi (læs jeg) kan forstå... stolen er iøvrigt stadig dybt mystisk for mig... men tak for kigget :o)

  SvarSlet
 6. En stol, der er SÅ meget klar til genbrugspladsen, er defineret som kunst OG udstillet ?. Fatter hat...men der er virkelig virkelig meget kunst jeg ikke forstår. Heller ikke guldfisk i en blender...jeg modtager i de næste 2 uger undervisning fra en kunstakademiuddannet - tror jeg må spørge om hans mening til stolen :-)

  SvarSlet
 7. Fru Friis: Der var en hel del mere af sådan noget "gejl" på museet, som jeg heller ikke forstod og slet ikke gad fotografere. Men du har nok ret i, at kunst også har noget at gøre med at skabe reaktioner.
  Bettina: Ja gør det og giv endelig hans opfattelse videre. Hvorfor skal du have undervisning. Du er da så dygtig. Håber ikke, at han ændrer/spolerer din stil.

  SvarSlet
 8. Hehe hvor er du altså sød !!. Der skal eksperimenteres på kurset, men selve stilen holder jeg nok fast i. Den ligger godt til mit temperament :-). Viser ham din blog/billede imorgen og spørger hvad hulan meningen er med dén form for kunst og vender tilbage med svaret...

  SvarSlet
 9. Okay jeg spurgte og fik en 10 minutters nonstop tale om noget med statementkunst.......bla bla bla....se hverdagen fra nye vinkler...bla bla bla. Stod af allerede på halvvejen. Og så sluttede han af med at sige, at det var svært at sige noget om det, da han ikke havde set udstillingen selv og set den i hele sit sammenhæng !! :-)

  SvarSlet

Ordet er dit.