17. februar 2011

Når maven knurrer.

Drengen er hjemme på vinterferie og er noget utilfreds med køleskabets indhold.

Det må vi så hellere få gjort noget ved.......

Men først skal fuglene have dagens ration, for de kan ikke finde føde udenfor p.g.a. frost og sne.

Og der er jo forskel på, om maven knurrer, eller om gummerne bare klør. J

8 kommentarer:

 1. Ja, når først drengene er flyttet hjemmefra (ligesom mine 2) er der god plads på hylderne i køleskabet :)

  SvarSlet
 2. Helt enig. Det kan godt runge lidt hult derinde fra engang imellem. Heldigvis er de ikke så krævende, når de studerer og har mærket de trange kår her.

  SvarSlet
 3. Min den store kommer hjem i aften og bliver til lørdag - en af de sjældne foreteelser, så det bliver dejligt at forkæle ham med lidt god mad :)
  Begge mine er også studerende, og på tirsdag er vi inviteret til fodbold hos den mindste i København. Gæt hvem der tager aftensmad med! :)

  SvarSlet
 4. :) Det behøver jeg vist ikke.
  Min kommer hver weekend, så fedekalven bliver ikke slagtet hver gang.

  SvarSlet
 5. Jeg har egentlig aldrig spekuleret på om maven knurrer på en solsort, - men hvorfor ikke?? De er ihvertfald glade for æblerne, jeg køber også jævnligt en pose af de billige + dem vi ikke selv får spist, og så bliver de glade derude i sneen :o)

  SvarSlet
 6. Fru Friis: Jo jo. Solsortemaver knurrer gevaldigt, hvis man lytter godt efter.

  Jeg vil lige påpege, at disse æbler ( se foto ) IKKE lå i vores køleskab eller frugtskål :)Jeg har fået en pose rådne æbler af min svigermor, som nu går til solsortene.... det fortæller jeg hende bare ikke ;)

  SvarSlet
 7. Hejsa :)
  Du spurgte til moskusænder på min blog - 1½ m. højt hegn er sikkert nok, hvis de er stækket (dvs. det yderste af fjerene på den ene vinge er klippet af). Men ja, de klatter jo en del - man kan jo vælge, som os, at lukke ænderne ud i haven engang imellem, og ellers have dem i en indhegning for sig.
  Sådan er det jo at have dyr - rene fliser må man drømme sig til ;)
  Hej fra Line

  SvarSlet
 8. Line: Hvor sødt af dig at "komme her over" for at svare... jeg havde været tilbage på din blog for at tjekke svar, men var lidt for hurtig.
  Det lyder godt med de ænder. Så er de vist sat på bestillings/ønskelisten. Vi har næsten hele sommeren hønsene gående i haven, så skidne fliser er vi vant til ;)

  SvarSlet

Ordet er dit.