14. september 2011

Running sushi.

Måske er jeg bare sulten lige i skrivende øjeblik... men her gad jeg da godt prøve at spise en dag.

Bare sætte mig til bords. Eller endnu bedre til bånds. Og lade retterne passere.

Lade de kedelige køre videre til næste mand ved båndet.

Og selv hapse de bedste. Igen og igen og igen og......

For 198,- og så kan jeg også være med.

Det sker hos Oriental Barbeque House i Odense.

Har du prøvet det ?

24 kommentarer:

 1. Nej, det har jeg da ikke prøvet!!!! SKRIG, jeg er vild med sushi og har spist det i mange år, men har ikke hørt om denne restaurant i Odense (???) Har ellers spist på flere af de kinesiske, og specielt den ene har god sushi.

  Og - du bor jo i Middelfart; jeg siger dig, at de har lækker sushi på den store kinesiske, der ligger, hvor Netto før lå. Og i det hele taget en lækker buffet (har prøvet mange kinesiske restauranter rundt omkring i landet).

  Tak for tippet - der må jeg meget snart ind :-)

  Kh. Marlene

  P.S.: Kommer pludselig i tanke om, at du skrev, at du kom til markedet i Kolding - eller var det til vores havedag i søndags? Men jeg har da ikke hilst på dig?

  SvarSlet
 2. Marlene: Det var Kolding markedet, som jeg ville have været på, men uventede ( uønskede ;) ) gæster kom i vejen. Havedagen havde jeg også besat, men det var et fantastisk program, som I havde sammensat. Jeg håber, at i gør det om næste år.

  M.h.t. sushi, så bliver du misundelig, når jeg fortæller dig, at jeg har tilmeldt mig et sushi kursus. Det er faktisk først på det seneste, at jeg er blevet vild med det. Til gengæld drømmer jeg så om det dag og nat. I Middelfart ligger der også en "rigtig" sushibar. Den har fået så mange roser, at den skal prøves en dag. http://www.aikosushi.dk/

  SvarSlet
 3. Nej det har jeg ikke prøvet, men det skal da helt sikkert prøves en dag :)
  Tak for tippet.

  SvarSlet
 4. Ja, sådan kan det jo gå ;-) Håber, vi ses en anden gang.

  Altså, altså.. du kender de gode steder. Hvorfor i alverden kender jeg ikke til den sushibar i Middelfart??? Er den ny? Det må jeg lige skrive til min veninde, som snart kommer ned til mig (hun bor i Århus) - hun er halv japaner og ville gerne leve af sushi hver dag ;-)

  Det lyder spændende med sushikurset - vi er dog helt ferme til at lave det herhjemme :-) (Jeg har spist det i ca. 25 år). Rigtig god fornøjelse med det.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. Nam sushi er en av mine favoritter og flaks er det at det synes mann og barn er godt også.
  Vi lager det ofte selv som lørdagskos , det hadde vært moro å gått kurs og lært litt mer.

  Ha en fin høstdag , Marit.

  SvarSlet
 6. Det er et sjovt koncept med maden, der kører forbi på et bånd. Desværre er jeg kræsen og spiser ikke fisk, men jeg ved, at mange er begejstrede for sushi.

  SvarSlet
 7. marianne: Velnekomme. :)
  Marlene: 25 år !! Jeg har aldrig prøvet at lave det. Men jeg jeg skal komme efter det !! Ja den lille originale sushibar er rimmelig ny. Ligger skråt overfor Kvickly. Din veninde må være den rette til at bedømme den så.
  Marit: Hvis du så ofte har lavet det, er det ikke sikkert, at du kunne lære mere ?
  Madame: Slet overhovedet ikke ??? Hvornår har du sidst prøvet ? Man kan jo lære at spise alt mad, hvis man prøver til med mellemrum. Hilsen "mor" ;)

  SvarSlet
 8. Ja, jeg var ikke ret gammel, da jeg fik det hos min veninde, hvis mor er japaner, men selvfølgelig har der været lidt pause indimellem, men de sidste 15 år har jeg spist det ret tit.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 9. uhmmm... jeg vil også være med...!!! Har endnu ikke prøvet en running restastaurant, men det står på ønskelisten. :o)
  Og vi har vist også fået en i Kolding, men den er så ikke lige afprøvet, hvilket jo er en fejl...

  SvarSlet
 10. Jo det har jeg prøvet, endda op til flere gange sammen med bedste veninden...(altså ikke i Odense), men en Running Sushi som ser nøjagtig lige sådan ud som på dit billede :-)
  Det er fantastisk, skynd dig afsted....
  Knus Irene

  SvarSlet
 11. Fru Friis: Vi skal jo også have noget at se frem til.
  Irene: Endelig en erfaret running sushi spiser, som kan blåstemple foretagendet :)Det må være en kæde.

  SvarSlet
 12. Jeg har også prøvet det flere gange både i London og i Island. Dog ikke det bedste sushi i forhold til en "rigtig" restaurant med sushi.....

  SvarSlet
 13. Njjja har prøvet det der running sushi-halløj og det er ikke rigtig mig. Er mere til en lækker bøf :-)

  SvarSlet
 14. Det skal du unde dig selv - det er så mega hyggeligt - og de drømmer ikke om, hvor mange tallerkener man kan nå at få samlet på bordet - og så smager det fantastisk - frisk fra fad.

  og så til det andet du spurgte om: Har set og hørt probelmatikken før - men første gang jeg selv støder på det - tror lige vi skal have fat i LLL og Co - jeg mener at hun har en masse vink i ærmerne.

  Mille

  SvarSlet
 15. Staudefeen: Det skal nu alligevel have en chance, hvis jeg kommer på de kanter... og det gør jeg helt sikkert nu :)

  Bettina: Uha en god bøf glider også nemt ned... men dette her tiltaler i den grad min indre jagthund. At sidde og overspise, fordi man er bange for, at sidemanden får det bedste stykke ;)

  SvarSlet
 16. Ja, jeg skal med garanti også prøve det :-)

  SvarSlet
 17. Mille: Jeg har sendt din besked til Tina, så hun kan komme på banen igen.
  Ha ha. ja de ophobende tallerkner bliver altid et problem, når jeg havner sådanne steder :)

  SvarSlet
 18. Neii hvor lækkert, jeg bor godt nok lidt langt væk, men det bliver skrevet bag øret til næste gang, jeg krydser øen ;o)

  SvarSlet
 19. Har prøvet noget lignende i London. Det var sjovt at prøve, men jeg er i bund og grund ikke så meget for sushi.. Har prøvet flere gange, men synes ikke det er godt at spise sig mæt i. Men helt perfekt til en forret :-)

  SvarSlet
 20. Hulebo: Der er åbenbart flere af dem i landet, så prøv at Google nogle i din nærhed.
  Skt. Helena: Jeg har vist også altid fået noget andet til "efterret", så jeg ved ikke, om jeg vil kunne lide at spise mig en pukkel til i sushi... men det tror jeg ;) Hvordan kunne du dog havne sådan et sted, hvis du ikke er til sushi ?

  SvarSlet
 21. prøv du bare det...det er vældig populært her på sjælland og jeg har været afsted mange gange på forskellige running sushi resturanter..Kan godt anbefales... ;O)
  mvh Tine /milleVanille.blogspot.com

  ps tak for din hilsen vedr mynthen der er sat i en krukke... *Smiler*

  SvarSlet
 22. MilleVanille: Ja fænomenet har sikkert været på Sjælland de sidste 5 år. Her på Fyn, har jeg bare først set det nu :) Fornuftigt med mynten.

  SvarSlet
 23. Hvordan jeg havnede der? Tjjaa, En kollega var helt vild med sushi og ville helt vildt gerne prøve det - på sådan en rigtig sushibar - med transportbånd :-) Så jeg forbarmede mig over hende - havde ikke selv prøvet sushi på det tidspunkt.. Det var vist noget med at se ud over egen næsetip..

  SvarSlet

Ordet er dit.